Julklappstips till flickvännen och pojkvännen

Har ni precis som jag riktigt svårt att hitta bra julklappar till er pojkvän/flickvän - då borde ni läsa här.
Jag sökte runt på nätet och letade och letade efter den perfekta julklappen till A men utan något vidare resultat. Så vad gjorde jag? Jo, jag pratade med några kompisar, några kompisar som även känner honom och fick reda på lite mer liksom vad han gillar, vad han vill ha. När jag hade klart för mig vad jag ville köpa fixade jag lite experthjälp på att leta modell, färg, märke osv för att sedan nu ha julklappen i garderoben. Nu är det så att jag inte vet ifall han läser min blogg, därför kan jag inte lägga ut här vad jag har köpt ännu..

Oftast vill man ju - ja iallafall vill jag - köpa något som personen ifråga kommer att ha användning av och kommer att använda ofta. Man vill ju inte se presenten ligga i garderoben efter någon vecka.,right?
Här är mina tips:

Julklappen till flickvännen:
Var kreativ. Köp inte bara ett presentkort på typ H&M, ge henne inte bara pengar utan ge henne något som kan representera dig. Vi vill hellre ha något billigt men fint istället för något jätte dyrt där vi vet att ni har lagt era sista slantar.. detta kan ju dock vara olika från person till person. Ett smycke måste jag nog säga är den ultimata - och den absolut vanligaste - julklappen till sin tjej. Otroligt fint att få och något man kan bära hela tiden och veta att det representera "han". Ett nätt litet halsband med ett fint smycke, eller kanske ett fint berlock armband med en berlock som man kan förknippa med honom.
Julklappen till pojkvännen
Titta på vad han gör. Vad tycker han om. Som sagt, jag frågade lite killkompisar som kände honom vad han gillade.
Så det är ett stort plus att göra det då man inte vill ge dem något de inte vill ha.
Smycken går alltid hem även hos killar. Feta armband, klockor eller örhängen funkar alltid på killar. Inga små tunna snören här inte. Om inga smycken faller än i smaken kan man alltid ta det klassiska och ge bort en parfym. Det är ju en fördel för båda då du själv får bestämma hur din boyfriend ska lukta. Dock kan vissa se det som förolämpande, vilket jag inte alls kan förstå varför...



Är ni klara med ert julklappsinhandlande? Vad har ni köpt till er flickvän / pojkvän?

Publicerat den 2012-12-19 - klockan 15:20:00





» Emmy

Hej! Verkligen söt blogg!
Om du vill så kan du vara med på min frågestund så är det bara att gå in på www.emmypparnevik.blogg.sw
Skulle betyda!!:)

Svar: Jätte gärna! Tack så mycket!
norinjonna.blogg.se

2012-12-19 » 16:03:46

söt häst i headern!

Svar: Tack så mycket! Visst är hon!
norinjonna.blogg.se

2012-12-19 » 16:20:18
» Jonna

Det där var ju jättebra tips, dock använder jag aldrig smycken och min pojkvän använder inte smycken, klockor eller parfym. hehe! Men något personligt går alltid hem, jag tycker inte det ska behöva vara så dyrt heller men det kanske beror lite på från person till person. Vi är mest glada för att vi har varandra och visar kärleken på andra sätt, min pojkvän och jag :)

2012-12-19 » 18:20:50

Jättefin blogg!
Bra inlägg för de som e tsm med nån men jag e singel haha xD

2012-12-19 » 19:15:08

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback