A guy said he loved me - then i woked up

Är så förkyld jag kan bli just nu, men man mår som man förtjänar. Det här är väl vad jag får stå ut med efter lördagens fotande i endast en långärmad tröja. Ska dock avslöja att jag hade jacka på mig mellan fototillfällena, då vi förflyttade oss till en annan plats.

Jag både vill bli frisk nu, men samtidigt vill jag vara tillräckligt frisk för att stanna hemma från skolan i morgon. Har nämligen inte kommit särskilt långt på mitt "tal" utan känner att det behövs bearbetas ytterligare. Får väl annars fråga Kenneth, min svenska lärare, om det är okej att jag redovsar på fredag istället. Jag skulle ha jobbat som sjutton idag, men det finns ingen ork. Jag har ont i varje led i kroppen, ont bakom ögonen och ont i huvudet.
Någon mer än jag som får ont precis överallt när man är förkyld? Jag kan inte ens knäcka nacken.
Men men, we'll see tomorrow. Ingen design vart den ännu heller. Var tvungnen att följa med lillebroder till Judon, bara för att titta på.. Viktor frågade om jag ville komma över, men jag kände att jag inte orkade. Har som sagt ingen ork till någonting just nu. Får se, antingen går jag och lägger mig nu, eller så börjar jag jobba lite på en design, men den chansen är liten. Men jag lovar er att ni har design innan veckans slut!
Fick en present från min älskade fader idag också. Ett för många vanligt armband men för mig väldigt betydelsefull! Jag älskar det och kommer inte ta av det på länge. Saknar Pappa otroligt mycke, och önskar att han hälsade på oftare!
 
Godnatt så länge.
 
 

Publicerat den 2012-11-12 - klockan 22:16:44






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback