Had other things to do

Dålig bloggning, ber om ursäkt för det. Har bara varit i stallet 1 dag den här veckan pågrund av flytten - måste packa packa packa. Allt är fortfarande inte packat så det blir nog ganska sent inatt. Imorgon åker vi till Globen Horse Show direkt efter skolan, så då kommer jag inte heller hinna packa.
Och på lördag smäller det. Men huset behöver inte vara tomt fören sista december, så vi har tid.
Men bloggningen kommer väll inte vara på toptop den här veckan och någon vecka framåt för att det är så mycket överallt - i skolan inför jullovet och med flytten. Hoppas ni stannar ändå!
Igår var jag med A efter att vi hade tittat på lägenheten, som förresten var helt okej, vi tittade lite på film. Han tvingade mig att se The Grudge, som inte alls var som jag hade tänkt mig, sen tittade vi på Rio och jag missade sista bussen hem.. Sov där och fick världarnas sovmorgon - satan så skönt!!!

En lektion kvar på den här skoldagen nu, sen får vi se om jag åker hem, eller går tillbaka till A eller någon annan kompis innan stallet.
Saknar min prinsessa mycket - hon lär vara som en tickande bomb med väderombytet och de 2 dagars vila. Så vi tar det väldigt lugnt idag, bara skritt och trav en lagom runda.

Vi hörs senare!

Publicerat den 2012-11-29 - klockan 11:43:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback