Hur gick det idag?

Jo det gick supermega awesome. Vi trotsade "snöstormen" och travade iväg på en liten runda. Båda hästarna var riktigt pigga - märkte jag redan i hagen då Witezz inte riktigt ville komma in... - men det är ju inte så konstigt med tanke på bristen på träning den här veckan och det plötsliga väderomslaget.

Det var riktigt halt på vägarna så vi körde ett slappt ridpass då vi travade ett varv runt trvrundan - lång och låg var målet och att hon skulle gå där jag ville att hon skulle gå. Alla ridlektioner vi har spenderat på att öva att flytta rumpan åt olika håll lönade sig verkligen idag!
Witezz var superduktig och tyckte nog att det var väldigt skönt att bara få komma ut och röra sig utan några vidare krav. Blir en sån vecka den här veckan då vi tar det lite lugnt med hästarna - jag fokuserar på skolan och flytten och så tar vi nya tag nästa vecka!

Imorgon åker jag Olli, Anna och Cissi på Globen Horse Show. Taggar som sjutton. Men mest av allt taggar jag inför lördag. Norrtälje - here i come. Det känns inte verkligt på något konstigt sätt, det är så nära men ändå så långt bort. Längtar som sjutton!
 
Nu ska jag duscha, titta på film och sova. Sitter och funderar på ifall jag ska ta sovmorgon eller åka in på resursen i morgon... hm, ja det märker jag.
Sov så gott allihopa!
 

Publicerat den 2012-11-29 - klockan 22:28:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback