My bieberexperience, so far

Never Say Never, det är ord jag från och med nu alltid kommer att ha i huvudet. Säg aldrig, aldrig. Det bästa mottot i världen.
 
Okej, dags att ni får veta hur det här har gått till:

Jag var nämligen med i en tävling på twitter där du kunde vinna 2stycken Justin Bieber biljetter till konserten i Oslo, jag vann inte denna men fick veta att det tidigare hade lottats 4stycken Justin bieber m&g till konserterna i sthlm, 2 till varje dag - åt en vinnare. Jag såg detta som lite orättvist - alltså att 1 person ska sitta på 4stycken m&g biljetter själv, medans det finns personer som gråter sig till sömns för att de inte har biljetter, så jag tweetade helt enkelt denne person och frågade om han inte kunde tänka sig att lotta ut en av biljetterna åtminstonne. Den här killen då, som förövrigt just nu bor i LA för att han dansar i This is it - MJ turnén som startar snart, förstod väl att jag inte hade några biljetter och att det var mer än 50% av anledningen till att jag frågade honom, sa bara att han, när han vann biljetterna, hade skrivit på med namn och så, och att han därför inte kunde lotta ut biljetterna, jag svarade med ett enkelt "okej, vad synd." och fick till svar att "om det går att ändra namn, skulle ju du kunna gå med mig ena dagen". Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö. Frågade han verkligen mig om jag ville det... Var han seriös? Tusentals frågor snurrade runt i mitt huvud, men jag kom fram till att det bästa vore att svara med ett " Jag skulle vara dig förevigt tacksam om du fixade det". Han sa att han skulle prata med killen han vann biljetterna av, och sedan återkomma. Jag kunde självklart inte låta bli att terra den killen tills han hade fått svar från säkerheten. Svaret fick mitt hjärta att hoppa ut ur mitt bröst - Det gick att byta namn på biljetten.
Jag frågade lite artigt om det då betydde att jag hade en m&g biljett, och han svarade att man inte kunde ändra nam på endast m&g biljetten utan att jag skulle få hela "paketet". Jag har alltså fått följande, gratis.

Limousine till och från arenan tillsammans med Rob

En biljett i Golden Circle.
En exklusiv Meet & Greet med Justin
Ett enskilt fototillfälle med Justin
En signerad vinylskiva av Justins nya
album Believe
En exklusiv Justin Bieber presentpåse  

Justin Bieber turnéprogram eller fotobok  
Ett limiterat Justin Bieber VIP-laminat med matchande band.  
En specialtryckt Justin Bieber konsertbiljett

Separat VIP entré Dedikerad personal som hjälper till på plats

Dessutom kommer jag att få träffa 2 helt underbara personer, Lucas och Rob! Utan dom hade inget av det här varit möjligt!

Jag frågade sedan Rob, som han då heter, hur mycket han ville ha betalt för biljetten. och han svarade, som ni såg i ett tidigare inlägg, att han inte vill ha några pengar för den då han själv inte har betalat något.

Jag vet allvarligt talat inte vad jag ska säga. Allt känns bara för bra för att vara sant.
För inte alls länge sedan satt jag i princip på knä framför min mamma och bad om att få köpa VIP biljett. Men var inte snabb nog. Och nu, några ynka månader senare, sitter jag med vetskapen om att jag ska få träffa Justin Bieber. Killen som har hjälpt mig genom så många svåra stunder i mitt liv.. För bra för att vara sant.

 


Publicerat den 2013-01-03 - klockan 00:12:50





Superfin blogg, kika gärna in på våran och lämna gärna en kommentar om vad du tycker om den :D

2012-11-30 » 20:10:35

Allvarligt?! inte för jag är ett stort fan av honom men för fan vad coolt :D

2012-12-08 » 12:48:01

kommer du få biljetterna där och hur vet du att personerna är äkta? kommer du träffa dom där för första gången? :)

2013-01-24 » 21:55:59

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback