Önskeinlägg - Mina nära och kära

 Jag har otroligt svårt för att släppa folk alltför nära inpå mig, dels för att jag har svårt att lita på andra människor men också för att jag är rädd för att bli sårad. Det finns däremot ett fåtal personer som har fått komma mig ganska nära, vissa närmare än andra, och dessa personer betyder så sjukt mycket för mig!
En utan dem är:

Marielle, du är min bästa vän, och har varit det sedan en lång tid tillbaka. Vi har haft våra stunder, stunder då vi har skrikit, gråtit, hatat och verkligen blivit sårat, men vi hittar alltid tillbaka till varandra. Det bästa med våran vänskap, dessutom, är att det spelar ingen roll om vi pratade bara en timme innan, eller om det var flera veckor sedan sist - jag vet att du alltidfinns där för mig, och jag finns alltid där för dig. Oavsett vad. Det är, enligt mig, en äkta vänskap.
 
Sen har jag även 2 till personer som betyder väldigt mycket för mig, men som jag kanske inte visar lika mycket.. dessa två är mina förebilder, de äger hästarna som jag har ridit i snart 8 år, och de är en del av min kontakt familj.  Cissi och Olli: Ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar allt ni gör för mig, och Anna och Thomas. Jag vet ärligt talat inte vart, eller hur jag skulle vara som person om jag inte hade börjar rida hos er, om ni inte hade tagit hand om mig på det sättet ni har gjort de senaste åren. Jag har svikit er, jag har behandlat er riktigt illa men ni har alltid stått med öppna armar för att ta emot mig när jag kommit tillbaka. Ni låter oss tävla era hästar, uppleva saker vi kanske aldrig ens hade kunnat drömma om att uppleva och ni ger oss den livserfarenheten vi saknar sedan tidigare, eller kanske aldrig skulle ha fått pågrund av de omständigheterna som nu är. Men, framför allt är jag väldigt tacksam över att ni har gett mig chansen att ta hand om Witezz. Även där har jag gjort misstag och tabbat mig rejält men ni ska bara veta hur mycket hon betyder för mig. Hon är mitt liv. Ni är bäst, okej?! Känns konstigt att skriva det här på bloggen, ganska omoget på något sätt, men känns också skönt att ni får veta vad jag känner, för jag vet hur dålig jag är på att prata om sådant.

Hur är det med er? Har ni någon person som betyder sådär sjukt mycket för er? Har ni kanske precis som jag, svårt att släppa in personer i ert liv? Skriv! 
 
 

Publicerat den 2012-11-14 - klockan 22:42:00





Jag har oxå svårt att släppa in personer i mitt liv! Det känns inte som att jag kan lita på någon lr att jag kommer bli sviken om jag kommer alltför nära någon... väldigt jobbigt!

2012-11-14 » 22:47:51

Jag har flera personer som betyder jätte mycket för mig! Alla är mina bästa vänner och jag älskar dem sjukt mycket! Däremot känns det ibland som att dom inte gillar att jag har så många bästa vänner... har du kännt så någon gång? att dina vänner inte gillar att du har så många vänner. hoppas du förstår vad jag menar. kramiz!

2012-11-14 » 22:50:02

<3

2012-11-14 » 22:55:15

Joo, ganska nära men aboslut ingen som jag delar ALLT med. Jag bär på det själv...

2012-11-15 » 08:28:56

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback