Alexander Supertramp

Sitter i skolan och borde plugga till Franskaprovet som jag har om 15 minuter. Känner att jag inte har någon som helt ork till skolan just nu. Vill bara att den här dagen ska ta slut! Egentligen slutar jag 13.10 idag men eftersom att min grupp inte är klar med no redovisningen så måste vi stanna kvar på lite resurs tid efter skolan.Woho...
Skulle ju egentligen åt lite tidigare till stallet och tränat Strumpan innan ridlektionen men det verkar det ju inte bli något av nu. Tagga ridlektion !
 
Skriver just nu på en liten berättelse i engelskan som ska lämnas in på måndag. Den ska relatera till filmen Into The Wild, och ska skrivas ur någons annans perspektiv. Någon som har sett den filmen? I alla fall så skriver jag ur Tracy Tarto's perspektiv, en tjej som Alexander möter på sin resa. I filmen spelas hon av Kristen Stewart, en stor anledning till att jag valde att skriva ur hennes perspektiv!
Jag ger er en liten snutt nu, och så får ni hela på måndag om ni gillar den här!
 

It started to get dark outside. All I could hear was the wind playing with the branches and some strangers away by the river laughing and living their life. I began to hum on a song I’ve been writing for a while, but I can’t come up with a third verse. I was kind of frustrated actually; I’ve never been stuck like this. I’ve been thinking and thinking but I seemed to have lost my inspiration.

-          Tracy! I heard someone yell.

-          Yeah, I’m here! answered quickly.

It was mum, she came to told me the dinner was done, and they’re about to eat any minute.

-          Okay, I’ll be there. I muttered.

I got up and walked down to the river. I looked out, where’s my inspiration I asked myself quietly...

kommentera vad ni tycker. Både bra och dålig kritik tack!

 


Publicerat den 2012-10-11 - klockan 08:34:00





GRYMT JUE :D

2012-10-12 » 10:12:57

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback