Shine bright like a diamond

Ligger är i sängen. Har precis fått massage av min lillasyster. Mutade henne med en rad choklad, lol. Gick upp till rummet för att plugga men fastnade vid twitter och instagram. fml.
Språksociologin (sv) ska vara inlämnad imorgon på morgon och jag känner mig lite stressad som har skrivit vadå, typ 2 rader. Måste skärpa mig med skolan nu. Funkar inte att göra allt i sista minuten.
 
Var i stallet idag. Red min älskling. Väldigt mysigt faktiskt! Kom dit vid 17.40, och red ut vid 18,20. Då hade det blivit mörkt och jag och Anna hade jätte mysigt. Vi red ökad trav i princip hela travrundan (en runda på ca 1-1,5km) förutom 2 galopper. Det var ju som sagt mörkt och börjar faktiskt tycka att det är mysigt att knappt se vart jag rider, trots min stora fobi för mörker. Anyway, Witezz skötte sig jätte jättebra! Tittade inte på något - tyckte inte något var läskigt -, kastade inte upp huvudet och travade inte bara iväg/tvärstannade. Är väldigt nöjd!

Imorgon har jag utvecklingssamtal 9.00. Får sovmorgon till dess. skönt! Efter det ska jag förhoppningsvis leka med någon, om någon nu vill leka med mig vill säga.
Men nej, nu ska jag ta tag i den där språkgrejen. gaah!

Stay tuned!
och så klämmer vi in lite hästar där mellan 'go home' och 'internet'
 

Publicerat den 2012-10-16 - klockan 21:12:16






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback