Dressyrtanten blev en tömtant!

Idag drog jag bara på mig stallstrumporna och jordpursen i stallet. Jag skulle inte sitta på hästryggen, så varför tvinga på sig ett par tajta ridbyxor då? Idag fick nämligen Anna rida Bolle igen, vilket betöd att jag endast skulle tömköra Witezz och köra Strumpan.
 
Witezz var duktig idag. Hon jobbade på bra och försökte att vara mig till lags trots min ännu ganska dåliga tömkörningsteknik, men en sak som är säker är att jag aldrig mer kommer att tömköra henne i bettet jag använde idag... Det var ett träns utan nosgrimma, samt ett tjockare bett och när jag idag tömkörde henne och emellanåt såg hur hon sög upp bettet och sidostyckena blev helt lösa, då bestämde jag mig för att det där tränset får hänga med på uteritter istället. 
Som jag sa var Witezz jätte duktig idag! Jag gjorde ett försök att höja upp bommarna lite, men då vi inte har några sockerbitar och dunkarna skulle användas fick jag ta vad som fanns och vad som fanns var hinkar. Witezz som är lite... jag vet inte om jag ska kalla det slarvig eller rädd om sina fötter, eller kanske en blandning... ja något är det i allafall. Hur som helst så stötter hon ofta i bommarna i början vilket resulterade i att jag gång på gång fick fixa till bommarna... och hennes slarviga fötter plus min brist på tömkörningsskills gjorde att vi tillslt gav upp den iden och la bommarna på marken igen, vilket också fungerade bra. Nu får vi se ifall hon får stå i två dagar eller ifall jag hinner träna henne imorgon... det återstår att se!
 
 
Strumpan kändes otroligt fin idag, hon hade liiite svårt att hålla ett så kallat joggtempo men jag tror att det är mer positivt än negativt med tanke på att jag vill att hon ska springa fort imorgon! Om vi bara håller oss på benen imorgon så tror jag att allt kommer bli bra! Min lärare sa att jag bara får ledigt om jag vinner, så det blir körigt om jag inte skulle göra det, hehe!
 
 
Jag åker vid lunch imorgon och kommer hem sent på kvällen. Men ska försöka skriva ihop något inlägg under lunchen så att ni har att läsa! Jag hatar när bloggen får stå tom!
Nu ska jag ännu en gång kika igenom startlistorna innan jag tar och dejtar kudden.. och Alex. Sov lika gott som jag tänker göra så att ni orkar läsa min blogg imorgon också! 
 
 

Publicerat den 2013-08-21 - klockan 21:43:57





» Marta

SV: Jag belev jätte nöjd med den men sen när jag la upp den på bloggen så blev den väldigt suddig. Och jag ville inte ställa till med mer problem för dig eftersom jag redan hade ändrat mig en gång så du fick göra om den.. :)

2013-08-21 » 22:16:03
» Elin

Lycka till och hoppas att ni vinner! :)

2013-08-22 » 06:23:51

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback