I'm the riding pirate! Arrrrh

 
 
Regnet bokstavligen öste ner emmellanåt, men hästarna ska tränas oavsett vad moderjord hade planerat! Därför trottsade vi allt, tog vår piratflagga och red iväg ut över vattnet!
Eller.. så skulle Anna och Candlelight ha den och öva lite inför imorgon då dom ska vara förridare på Nordiska Mästerskapen i ponnytrav. Jag och Witezz lånade bara den lite, dels för miljöträning men också för att Anna var lat och inte orkade bära den när hon öppnade grindarna.
Witezz tog faktiskt hela den där flaggrejen väldigt lugnt. Jag hade förväntat mig minst 3 skenturer genom skogen men allt hon gjorde var att titta lite konstigt på den och mig som om jag var knäpp som drog med den upp på hennes rygg.
 
 
Som ni kanske har förstått så bestämde jag mig för att avsluta min "semester" och dra mig iväg till stallet. Jag mötes av glada hästar i hagen och inbillar mig därför att dom har saknat mig!
Bolle fick sig en tur ut med Strumpan. Han är ju den enda av "mina" hästar som just nu rids någorlunda hårt. Både Witezz och Preztige är ju på skrittstadiet ännu. Vi red en lagom runda men 2 galopper. Min plan var att fatta en högergalopp och en vänstergalopp. Jag tänkte på allt Sofia hade sagt om att hålla stadig ytterhand, ta ledande tygeltag med innerhand och i fattningen släppa efter (vi fattade galopp ur svängar) och gissa vad - Bolle satte 2 klockrena fattningar! Inge slängtrav alls! Han är så duktig!
Witezz har fått gå sin vanliga skritt tur. Vi skrittar en sträcka och sen vänder vi och skrittar tillbaka hem. Vi går också in på ett ställe där dom har avverkat och skrittar runt lite där det är ojämn terräng. Witezz måste arbeta med ryggen och sätta fötterna rätt! Iband går det uppför, ibland nerför, ibland är det en stubbe ivägen... Jag tror hon tycker det är kul! Om inte annat så hoppas jag att det fungerar på hennes matta rygg!
 
Resten av kvällen har bestått av designande, redigerande och kodande! Men arbete lönar sig och idag har jag lärt mig mycket nya grejer samt gjort klart en design och två headers. Designen är inlagd och ni kan se den här, headersna har jag inte ännu fått godkända men jag är jätte nöjd!
Imorgon åker jag till stallet igen på förmiddagen. Witezz ska tränas, Bolle ska tränas, grejer ska packas och sen bär det iväg till Solvalla. Jag tar med kameran och hoppas också på att få med mig Alex!
 

Publicerat den 2013-08-08 - klockan 22:39:00





» Tuva

Hej! Jag älskar verkligen din header och jag såg i en kommentar på ett gammal Ponnysanning inlägg att du gör gratis headrar! Skulle du vilja göra en till mig?

Mvh/ Tuva :)

2013-08-09 » 21:25:07

Kan inte du ha frågestund? :D <3

2013-08-09 » 22:05:46

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback