Fullt upp hela dagen

Bloggen hamnar verkligen på latsidan just nu, men det är ju lov för sjutton! Jag sover till 11-12 varje dag. Åker till stallet direkt när jag vaknar eller har något annat inplanerat, hittills har jag faktiskt inte haft en enda dag då jag inte har gjort någonting och man blir så otroligt trött i mörkret plus det hör vädret. Men inga ursäkter nu! I promise I'll be back to normal soon! Saknar bloggen väldigt mycket!

Idag vart det shopping för hela slanten, så efter att i en timme vänt upp och ner på hela Annas rum i jakt på hennes jullklappspengar som "hon hade lagt på skrivbordet" så bar det av till Täby centrum! 

Ett objektiv, två mössor, en t-shirt, en tröja och en halsduk har jag fått med mig hem idag och jag är mer än nöjd! Jag måste väl erkänna att det kändes motigt att lägga 1000:- på ett objektiv när det är upp till 70% rea i mina favoritbutiker! Men såhär i efterhand känns det riktigt bra att äntligen ha objektivet i min hand och från och med nu är det spara som gäller! Kortet kommer att vara inlåst och öppnas en gång i månaden då mobilräkningen ska betalas!


Imorgon går jag först och främst till banken och sätter in pengar, mobilräkning nummer 1 måste betalas. Efter det åker jag vidare till stallet och myser med mina älsklingar! Witezz ska få komma ut i friska luften och röra lite på sig. Ingen big deal då vi gör vad vi känner för, men sist jag red plockade jag faktiskt ihop henne lite för att känna på henne och hon kändes så fin! Alert för skänkeln, mjuk i munnen och sammarbetsvillig, precis perfekt med andra ord! Vet inte riktigt hur eller vart vi rider imorgon, men vi gör ju som vi känner för.

Publicerat den 2013-12-26 - klockan 17:38:27





» Ellen

Vad roligt med ett nytt objektiv!

2013-12-26 » 18:14:22

Så underbart roligt med nytt objektiv! :) Själv ska jag köpa ny kamera haha

2013-12-26 » 22:22:09

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback