Mina mål 2014

Dessa meningarna nedan är vad som för tillfället kretsar i mitt huvud och de målen som jag lyckades formulera i skrift. Flera mål och drömmar kommer garanterat att dyka upp, vissa för att stanna och vissa för att bara svischa förbi och ge livet en mening. 
 
-Lära känna Candlelight och Strumpans nya tider ordentligt
Dom har båda utvecklats riktigt mycket under året som har gått. Detta innebär nya tider, nya balanseringar en översikt över utrustningen vi har nu, vad ska bort, vad ska va kvar, behöver vi något nytt? Jag måste lära känna deras nya och utveckla även mitt sätt att köra dem båda. Behövs det mer stöd, ska jag göra något annat än vanligt, hur mycket kan jag driva... ja ni förstår!
 
- Rida ett (och givetvis så många som möjligt) dressyrprogram på över 60%
Målet har länge varit att rida över 60% och även om jag lyckades någon gång under 2013 så är det fortfarande ett stort mål. Men jag vill inte bara rida över 60% utan jag vill rida över 60% på ett sjysst sätt. Ett sätt som innebär att jag och Witezz står på samma plan och vill samma saker. Ett sätt som innebär att vi gör det tillsammans.
 
- Hundra procent fokus
Jag kan inte kräva någonting utav Witezz om inte jag heller är fokuserad på uppgiften. År 2014 kommer vara året då jag ger gärnet! Dressyr som hoppning, hoppning som uteritt. Hundra procent fokus är vad som gäller!
 
 
- Placera mig i dressyren och ponnytravet
Självklart någonting som de allra flesta tävlingsryttare strävar efter. Jag vill bära den blågula rosetten, jag vill höra applåderna och rida segervarvet/köra segerdefileringen. 
 
- Lära känna Witezz ännu mer
Borsta, mysa, trickträna, "hänga", ja helt enkelt umgås utöver ridningen. Det är något som jag värdesätter högre än alla blågula rosetter i hela världen. Jag vill finna tiden att ta in henne annat än bara ridning, röra på oss utan träning och umgås utan krav. Det har länge varit en dröm för mig men tiden har aldrig funnits. En dröm att ta in henne och bara borsta, gå promenader och ställa oss på volten för att endast trickträna. Drömmen ska bli verklighet.
 
Har ni några speciella mål inför 2014? Någon speciell tävling ni vill vinna eller något annat? Tell me!

Publicerat den 2013-12-31 - klockan 17:10:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback