Sköta om sig själv

Efter lite spring på stan och en dag i stallet så är mina ögonlock sådär otroligt tunga igen. Från det att jag vaknade, vilket visserligen inte var sådär jätte tidigt... till sent på kvällen har det varit full rulle kanelbulle på mig. Jag har ridit, kört, fixat stallet, sprungit på banken, rullat en halmbal, bråkat med ansilagebalar och ätit pizza. Och vet ni vad? Efter allt detta tycker jag nog att jag är värd ett långt bad med tända ljus och lite serietittande innan jag dejtar kudden. Jag ska göra något som inte händer allt för ofta - ta hand om mig själv.

Witezz var på ett lite halvdant humör när jag tog in henne idag. Hon väljer annt före mig och vänder bort huvudet när jag vill sätta på grimman. Sånt känns jobbigt, det vill jag erkänna, och jag är lite rädd att det ska bli precis som förra året då hon totalvägrade gå ut ur hagen efter sin vila. Jag vet inte riktigt vad som försiggår i hennes huvud just nu, men något är det. Jag vet heller inte vad jag gör fel eller vad jag kan göra för att hon ska tycka det är roligare att följa med in och framför allt vilja följa med in då jag inte anser att vi gör något "tråkigt" när jag tar in henne. Hon är alltid på ett bra humör vid utsläpp igen och ser glad ut under hela ridturen. Å andra sidan är inte heller mitt "humör" på topp hela tiden. Jag är riktigt trött på det här vädret och har ganska ofta ingen som helst lust att ta mig till stallet och traska runt i geggan! Jag är glad när jag väl är där men det där svarta molnet hänger ändå över en precis hela tiden. 
 
 
Ridturen i övrigt tyckte iallafall jag var super. Witezz gick riktigt bra, var framåt och lyssnade bra på mina hjälper. Red självklart barbacka idag igen men vi travade en hel del! En avramling vart det nästan också då Witezz vart rädd för ett träd som min pannlampa lyste upp. Hehe, hade hästar varit hårömma så hade Witezz garanterat skrikit rakt ut just då! Men som den kämpe jag är lyckades jag hålla mig kvar! Nästa gång ska matte inte vara så dum och titta på träd, hehe.
 
Imorgon rider vi ut igen! Witezz ska får en ordentligt rykt och massa kärlek! Jag ska lägga undan precis alla "krav" och vi ska bara ha kul! A-K följer nog med ut på Windy och då tar vi det lite extra lugnt. A-K ska få se sig omkring ordentligt och lära sig vägarna så hon inte rider vilse... igen! Innan, eller efter, detta vill Cissi dock ha hjälp med Filippa, ponnyn som just nu är hos oss på inkörning. Det blir med andra ord en händelserik dag och jag bör vara i sängen tidigt. Alltså borde jag lägga ifrån mig den här datorn nu och hoppa in i duschen..!

Publicerat den 2013-12-27 - klockan 22:08:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback