Vi skruvar upp julstämningen

Med en vecka kvar till julafton är allt som återstår snön. Pepparkaks-hästskorna med varje hästs namn är upphängda, julgranen utanför stallet är klädd, trappen är blingad med granris och ljusslingor och ljus-stakarna står i fönstrena.

A-K var i stallet tidigt idag och släppte ut och morgon fodrade ponnysarna, vilket för mig och Anna innebar sovmorgon till 08.30. En välbehövd sömn för att orka med allt som väntade.

Witezz gick super bra idag! Hon verkade vara på glatt humör och uttryckte det väl. Vi tog inte den långs vägen som först planerat utan när A-K meddelade att hon skippar att rida idag så tog vi istället samma runda som igår, fast bakvänd, och travade desto mer istället. Witezz och jag tog till och med en galopp och jisses vad glad hon var! Kromade ihop sig och markerade glädjebock. Frustade 180 gånger och skakade på huvudet! Jätte söt var hon och hon verkar i övrigt ha lämnat ifrån sig lite utav grinigheten hon har haft över sig tidigare i veckan.

Resten av dagen gick åt att sammanställa "pepparkakshuset", baka polkagrisar och uppdatera tävlingsresultaten 174729274miljoner gånger. En sjysst tredje advent med andra ord!


Publicerat den 2013-12-15 - klockan 19:12:28






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback