A girl doesn't need anyone who doesn't need her

Sitter nu på bussen hem efter en härlig dag i stallet!
Vi började med att rida lite dressyr. Witezz gick jätte bra, och jag märker förändringar både på henne och på mig efter vintern och hennes vila.
 
Vi tränade mycket i skritt. Jag böjde och ställde henne. Mjukade upp henne, och lät henne gå lång och låg. Sedan började jag samla ihop henne, ställde extra mycket i hörnen. Tänkte väldigt mycket på min sits, stadig skänkel med hälen nedåt, händerna upp och så stilla jag bara kan. 
Känne rmycket skillnad efter vinterns barbacka-ritter. Jag är mycket, mycket stadigare i skänkeln. Förut rörde den mycket på sig och påverkade hela min sits. Har under vintern verkligen jobbat på att höja händerna, för att sedan när Witezz sätts igång kunna rida med det naturligt, från början. Det är en bra bit kvar - och jag måste bli mycket stadigare och mer still i händerna - men det blir bättre för varje gång jag tränar.
I traven jobbade jag på stora mittvolten, jobbade ihop henne och fick henne rund runt min innerskänkel. Hon lyssnar mycket mer för min skänkel nu, men kan fortfarande vara så att hon smitter undan, rinner iväg och fuskar en hel del.
Vi tränar på helt enkelt!
 
Sedan körde vi 3 varv runt travrundan med Strumpan, Candleliht och Irrbloss. Jäklar va fort det gick! Båda travpollarna känns sjukt bra! Fokucerar frammåt, lägger sig i handen och bara springer. Gaah, jag vill tävla nu!!
 
Nu ska jag hem, äta lite pannkakor, duscha bort hästlukten och sen mysa ner mig i sängen med Alex!
Mysigt värre. Känner att jag håller på att bli sjuk, kanske blir sängläge för mig imorgon. Hoppas inte!
 

Glöm inte att vara med och tävla i Veckans Blogg, som avslutas söndagen den 24/2! 



 

Publicerat den 2013-02-19 - klockan 19:26:34






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback