Express yourself

Idag vart det en heldag i stallet. Riktigt mysigt faktiskt såhär i vår vädret. Det var så varmt att jag bestämde mig för att låta vinterjackan och termobyxorna hänga kvar i garderoben. Det fick bli vanliga ridbyxor idag! Hur skönt som helst! Dock vart det lite kyligare framåt kvällen - självklart - men åh så sjukt mysigt det var idag! Man blir på sådant bra humör. Och när ryttaren är på bra humör, är hästen det också!

Witezz var mycket gladare idag, kanske hade hon bara en dålig dag igår.. Vi red ut en sväng hon, jag och Olli och Anna på sina hästar. Witezz fick skor idag också - hand made (!) - bara det gjorde nog henne lite glad. Så det tackar vi för! Efter det fick hon en lång, genomgående borstning och så flätade jag upp manen på henne. Hon är så fin, min lilla prinsessa. 

Candlelight, som var hos tandläkaren imorse fick gå på hackamoret i galoppjobben idag tillsammans med Anna på Strumpan och Ella på Irrbloss. Jäklar vad härligt det var! Jag och Candlelight övade vidare på våra vänsterfattningar - och snacka om fina bocksprång hon gjorde! haha. Som hon bockade, och knappt några vänsterfattningar vart det heller. Tillslut var hon så arg på mig att hon fattade galopp, bockade, drog ner huvudet, låtsades frusta, och ökade och ökade. Inte mycket man har att säga till om när man sitter där barbacka på hacket och hästen har huvudet mellan benen. haha. Min gullplutta. En annan häst men humör är Strumpan som idag ett flertal gånger stack med Anna. Kaos var det ett tag, för en gång skull var det bara lille Irrbloss som skötte sig. Haha.
 
Läkarbesöket imorse gick toppen. Jag cyklade för andra gången i år. Solen sken och man kände att det skulle bli en varm dag. Jag träffade en doktor som kände på hela mig, fick mig att göra massa konstiga grimarser och övningar osvosv. Imorgon går jag tillbaka dit för att ta en jäkla massa prover för att se om jag har några brister på tilexemepl vitamin eller järn etc. Sedan blir det en pluggdag rakt igenom! Och ja juste, bloggen såklart!! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har!
 

 

Publicerat den 2013-02-27 - klockan 21:41:08





» Molly

Sv: fin blogg och cool design!:) menar du i travet då?:)

Svar: Tack, ja det mena jag :)
norinjonna.blogg.se

2013-02-27 » 22:15:23
» Aili

Låter som en bra dag! :)

2013-02-28 » 07:37:23
» Aili

Aww, vilka söta bilder! :)

2013-02-28 » 07:38:28
» Ebba

Söt häst :)

2013-03-01 » 17:52:04

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback