I'm scared of all the things i feel but cannot see

Den här dagen känns bara helt värdelös. Gick till skolan imorse, hade mattelektion. Sen var engelskaläraren sjuk, så vi hade hålltimme fram till lunch. Efter lunchen gick vi och pratade med vår franskalärare om att få sluta lektionen tidigare, då vi endast hade 10 minuter på oss att ta oss till sportcentrum. Det var lugnt sa hon, och vi inväntade att lektionen skulle börja. När lektionen väl börjar är tydligen franskaläraren sjuk, så hålltimme ännu en gång. Vi pratade med Kenneth pckså, angående att vi skulle komma kraftigt försent till sista lektionen, eftersom att det tar lite tid att gå från sportcentrum ner till skolan, och de bestämde sig för att ställa in även den lektionen.
 
Jag tog ett eget initiativ och struntade i att gå själv upp till sportcentrum, åka skridskor som jag inte ens tycker är kul, och dessutom behöva stanna i stallet till 20.20, när jag lika gärna kunde gå hem och göra mig klar för att åka tidigare till stallet och inte behöva komma hem 21 ikväll. 

Så nu sitter jag här, på bussen mot stallet, och undrar varför jag ens klev upp imorse. Alex tjatar om att få lägga sina pengar på min kamera, vilket skulle göra att jag kan köpa den nu i veckan. Och jag anser att isåfall ska jag få betala tillbaka det på något sätt. Så vi pratar vidare.
 

Glöm inte att vara med och tävla i Veckans Blogg, som avslutas söndagen den 24/2! 



 

Publicerat den 2013-02-19 - klockan 15:12:23






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback