Något som jag gör väldigt ofta...

...är att ändra mina planer, så även idag - även om jag inte själv beslutade för att ändra planerna.
 
Cissi ringde mig vid 4 och undrade ifall jag kunde rida ut tillsammans med Vera, Anna och Maja. Snäll som jag är sa jag självklart ja, så bommarna får bli någon annan dag! Det är ju ändå dressyr om 3 dagar. 

Vi red ut en lång runda, gjorde vad vi kände för. Ville vi galoppera, så galopperade vi.  Ville vi stanna och plocka smultron, så var det precis vad vi gjorde. Okej, dom andra gjorde,  jag stannade uppe i sadeln och blev matad  med smultron precis som Witezz. Hon älskade de! Sicken gottegris, haha! 
Vi galopperade iallafall litegrann, travade litegrann, skrittade litegrann och pratade massor! Hade jätte kul, det var länge sen vi red ut så många på samma gång där alla tar plats. Jätte skönt nu när Maja och Vera har blivit bättre vänner. Vi lät dom dra på sista galoppen också. Var precis påväg om allihopa när jag såg att Irrbloss inte hängde med, så det var bara att sakta av! Men kul var det iallafall! 
 
Flashback: Förra sommaren, galopprace på Kattis travbana, ramlade av 4 gånger på en och samma sträcka. Bara på't igen!
 
 
Jag tror att Witezz får vila morgon, eller rättare sagt - hon måste vila imorgon. För att om jag ska kunna tävla på fredag så måste jag ta ledigt några timmar  och vill jag ha full lön så är det bara att jobba dom 6h någon annan dag! Vilket jag antar får bli imorgon dels. Ska bara prata med min handledare/chef så få vi komma fram till något för tävla det ska jag! 
 
Tanken var att jag nu skulle fortsätta jobba med Tilde's design men fortsätter på det imorgon istället, är så otroligt trött så tänker lägga mig och titta på ghost whisperer med min boyfriend! Ha det bäst!
 
Sneakpeak på Tilde's design!
 

Publicerat den 2013-07-02 - klockan 22:31:14






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback