We gotta party all night!

Skippade mina photshop-planer under lunchen och köpte lite gott på coop istället. Myste ner mig i Alex's säng och tittade på ett Ghost Whisperer avsnitt. Nu åker resten av min family på semester. Dom skulle till någon Ö någonstanns, eller något.. Whatever - eftersom att ja gär stor flicka och jobbar denna vecka så kunde jag inte följa med. Jag lider inte, jag får hela lägenheten för mig själv en vecka. Eget ansvar över mat och sånt plus att jag åker på dubbeltrav i helgen, och inte Anna. Okej, jag ska ju tävla där, inte hon så det är väl inte så konstigt att hon inte behövde följa med, men hon ville! men fick inte, moaahahaha!
 

Tycker iallafall det är både skönt och inte skönt att dom åker. Kommer nog kännas ensamt. Ingen som kommer svara när jag klampar in genom dörren och skriker hallåååå tills någon svarar. Ingen som kommer vara sur eller irriterad på mig. Inga småsyskon att reta... Hmm, well jag kanske står ut en vecka ändå.
 
Kommer vara en fullspäckad vecka ändå! Måndag, tisdag, onsdag och torsdag kommer jag som vanligt att jobba mellan 9 och 16, Måndag, tisdag, och torsdag kommer jag att befinna mig i stallet efter jobbet och fredag, lördag, söndag kommer jag inte ens att vara hemma för fredag natt drar jag iväg till eskilstuna med stallet! Dubbeltrav, here we come!
 
 
En ganska soft vecka ändå, det är sista veckan på jobbet - sen inväntar jag bara mina cash innan systemkameran är min! 
 
 

Publicerat den 2013-07-08 - klockan 13:53:52






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback