Hästbloggosfären, vad tycker jag?

Det kryllar av hästbloggar på internet
Tror nästan ärligt talat att hästbloggar i antalet störst här i vår bloggosfär, men vad är egentligen en hästblogg, vad har vad för hästbloggar och vad tycker jag om dem?
 
Nybörjar bloggar utan någon vidare design eller struktur gör att jag bara klickar kryss direkt. Och om det är något det finns fula bloggar av, så är det just hästbloggar. Folk skaffar en häst och tänker "Åh nu ska ja skaffa en blogg, jag har egen häst så alla kommer vilja läsa vad jag skriver". Men egentligen har dom inte intresset att hålla en blogg uppe.
Det här är 3 faktorer som är ett måste för mig vad gäller bloggar.
- Struktur och bra språk
Välgjord och tilltalande design
- En röd tråd.
 

Jag tycker att Nellie Berntsson är en jätte fin och inspirerande människa och läser hennes blogg dagligen - men det är inte utan "ansträngning". Nu är det ju så, hon är 12 år, ja. Men även hon måste ju veta vad som är snyggt och ej och hur man tillexempel centrerar bilder i sina inlägg. 
 
För övrigt är de flesta hästbloggar otroligt ytliga! Hur stor del av de flesta hästbloggar består egentligen inte av enbart outfitbilder och "wanties". Ytligt - Ja. Kul - ibland, ett tag. Det är otroligt svårt att hitta en hästblogg som man fastnar för, jag har hittat två stycken. Två helt främmande hästinriktade bloggar som fastnat på min näthinna.
www.Nevve.blogg.se
www.Silentvoices.blogg.se
Två renodlade hästbloggar som jag läser dagligen och nästintill blir depprimerad över ifall dem inte uppdaterar. Dem håller det stilrent, blandar inte in mass annat tjafs och skriver otroligt bra, samt har lite av en mening med sitt skrivande.

Har ni någon bra hästblogg ni vill tipsa mig om, eller har ni någon åsikt ni vill dela med er av angående hästbloggosfären. Kommentera, jag är nyfiken!

 

Publicerat den 2013-06-16 - klockan 09:15:00





» Elin

Min absoluta favorithästblogg är evelinnbladstrom.blogg.se som jag klickar in på flera gånger varje dag. Kan verkligen tipsa om den :)

2013-06-17 » 09:49:53

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback