Lojstas Candlelight

Uppdaterad senast: 28.11.13
 
Lojstas Candlelight 4166
Född: År 1999
Ras: Gotlandsruss
Kön: Sto
Mankhöjd: 129-130cm
E: Juventus
U: Berta
Travrekord: 1.49.7

Candlelight är en av de charmigaste och finaste hästar jag vet. Hon har en personlighet helt olik allt du någonsin mött på förut. Hon har en vinnarskalle större än huvudet i sig och för att inte tala om att hon är en riktig gottegris. Candlelight har jag sedan några år tillbaka varit medryttare på och vi har gjort allt ifrån att skogsmulla i skogen till att racea på galoppängarna mot de andra russen. När tiden var inne och jag dessutom började växa ifrån Candlelight tog jag travlicens och började köra ponnytrav.
 
 
Candlelight är för nuvarande ett av de snabbaste stona i Sverige och år 2013 tog vi tillsammans en fjärdeplacering i Guldstoet och kvalade nästan in till Nordiska Mästerskapen. Vi avslutade också säsongen 2013 med en andra plats i Gävle's lilla pris. Hon älskar att springa och har som tidigare sagt en vinnarskalle som heter duga. Att underskatta Candlelight är något man inte gör fler än en gång då upploppet är hennes bästa sträcka! 
 
År 2014 blir ponnytravets år och vi satsar på de lite större loppen med förstaplatsen i sikte. Förutom ponnytrav finns chansen att Candlelight kommer att få starta lite dressyr tillsammans med min lillasyster och om inte annat ska de iallafall tränas dressyr för att mjuka upp inför kommande ponnylopp!
 

Publicerat den 2013-03-28 - klockan 23:16:00





Heja! Roligt med ett sto det går bra för utan s k "travstam".

2014-02-19 » 12:52:24

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback