You can't fly unless you let yourself fall

Nu har jag landat hemma efter en natt i Stockholm. Det är av någon anledning så himla mysigt att vara hos sina mor/farföräldrar, tycker ni inte det? Precis som alltid efter ett besök hos farmor känns det lite som att man rullar fram men någon gång ska man göra det också!

Har pratat så himla mycket nu att det nästan värker i munnen, har spelat så mycket Gissa vem att allt jag kan tänka på är - "Är det en kille eller tjej?" haha!
 
Tidigare idag besökte vi våran storasyster, fikade lite och tog oss sedan ner på stan. Jag letade efter vårjackan jag verkligen, verkligen ville ha och JAG HITTADE DEN! Och dessutom var min farmor otroligt snäll och betalde den åt mig! Vinn, Vinn liksom! Sen bjöd hon oss på pizza innan det var dags att åka hemmåt. 

Frågade även ifall jag kan komma till Finland med henne i sommar och ta med mig Alex. Hade ställt in mig sånt här gammaldags-snack om pojkvän och flickvän, ja ni vet. Men allt hon sa var "okej! Ja det är ju bra att ni kan komma själva då". haha, snacka om lättnad jag kände då! Så nu ska vi bara titta efter ett datum och sen ringa min faster och be henne om hjälp att fixa billiga och bra biljetter. Hon jobbar ju på Viking Line! 
 
Imorgon är planen att åka och gosa med min fina Witezz och putsa upp utrustningen inför första tävlingen som är om exakt en vecka TAGGA!!!
 
 
 

Publicerat den 2013-03-23 - klockan 17:53:00





Åh, vilken tur du hade som hittade "rätt" vårjacka! Jag letar fortfarande efter den jag verkligen vill ha, men ger nog snart upp :/
Jätte fin blogg har du också! Har du fixat designen själv? Kram :)

2013-03-23 » 18:31:08

Vart ska du tävla? :D

Svar: Gävle, ponnytrav! :P
norinjonna.blogg.se

2013-03-23 » 21:35:49

Hej! Superfin blogg :)

2013-03-24 » 18:50:03

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback