No hour of life is wasted that is spent in the sadel

Dagen har minst sagt varit händelserik. Började dagen med att i fullfart cykla till skolan, har egentligen i princip quitat skolan, känns så ovärt att ens gå - jag vill ha sommarlov! Men så kommer man på den där lilla, lilla äckliga detaljen som kallas gymnasiet. Vilket innebär att betygen jag får nu, är betygen jag har. Jag kan inte bara säga "Screw that, vi tar det sen". Utan det är fullt ös medvetslös ända in i sista dagen.

Hade iallafall franska nationella idag. Vet inte ifall jag skrivit det tidigare, men får jag inte E på franskanationella så får jag F i hela den här kursen, så har lite halv panik över det.. Har iallafall nu av verkat 2 av 4 franska nationella, jag håller mina tummar och tår och bara ber för att jag får godkänt. 
 
Dagen flöt på... Eftersom att jag sedan elitloppet har blivit förkyld så var jag inte med på idrotten där vi skulle springa coopertestet (=3000m) och Kenneth ställde, som vanligt, in svenskan så den drog det iväg till stallet.
 
Tog med mig Alex för att slippa vara ensam. Gillar inte att rida ut själv, dels för att jag inte tycker om att vara ensam men också för att risken att det händer något inte alls är långt borta.
Vi hade iallafall kul, och mycket hann vi med. Bland annat ....
 


 
Hästarna var verkligen superduktiga. Candlelight och Strumpan tyckte det var jätte skönt att få komma ut och röra på sig, även om det endast vart jogg i långsamt tempo. Dom frustade och frustade. Fick känna på att vara kändis också, ett flertal människor som knäppte kort på mig och mina pollar, var två stycken som kom fram och tittade när vi plaskade fötterna, så söta var dom. Var bara tvungen att låta dom klappa lite.

Witezz fick klättra lite på ditvägen, frustade gjorde hon flera gånger, sen red vi lite dressyr på ängen. Första gången jag red i vanlig sadel med mina ridstövlar. Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag är kär i mina ridsstövlar. Skänkeln låg som klistrad, Witezz kändis stabilare och stadigare likväl i traven som i galoppen och framför allt kände jag mig stadigare. Nu jäklar ska vi sopa banorna framöver.

Medan jag red dressyr på Witezz så gick Alex en promenad med Irrbloss. Skönt tyckte nog Irrbloss som inte behövde anstränga sig ett dugg. haha!
 
 
Imorgon ska Witezz och hennes mor Illuztra få sig ett välförtjänt bad, möjligtvis får någon utav dem vänta tills på torsdag, vi får se vad tiden lider. Sen ska Witezz självklart tränas lite tillsammans med Thomas och Anna på sina hästar.
 
See you later, alligator!


Glöm inte att vara med och tävla om HästShampoo och Balsam från K9 Horse. 
Tryck HÄR för att kommer till tävlingen som avslutas den 8/6. Lycka till!


 

Publicerat den 2013-05-28 - klockan 23:28:00





Fett gulliga bilder <3 Hur gör du? #skickavidarenätkärlek (om du inte vet vad det betyder så betyder det att du ska skriva en snäll kommentar på 5 bloggar och avsluta med #skickavidarenätkärlek. Denna i sin tur fortsätter med 5 bloggar) Hjälp till att sprida detta.

2013-05-29 » 21:41:23

Juste haha det är iaf Nellie Berntsson som dragit igång detta för att stoppa näthat! :D

Svar: I know! Det roliga är att jag precis skrev om det när jag fick kommentarerna, lol :P
norinjonna.blogg.se

2013-05-29 » 21:44:06

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback