Det blir inte alltid som planerat

Det är bara jag som kan ta så brutalt fel på dagar alltså. Gick upp klockan 7 imorse för att hinna skriva klart och öva på talet för att sedan, efter 3 timmar komma på att 
Har suttit hela dagen med datan framför mig med ett inlägg där åsikterna bara flödar. Att det inte har blivit skrivet kan ni skylla på mina lärare som tydligen tycker att man ska ägna sig åt skolarbete i skolan, har ni hört något så konstigt. Har iallfall tryckt på on/off knappen ett antal gånger idag... Lite roliga mejl har trillat ner i mailkorgen och ni kan, förutom tävlingen som pågår just nu, förvänta er ännu mer roligheter!
 
Har precis genomfört ett sjukt styrkepass på idrotten och är helt slut i mina lår och armar. Tagga stallet och riiida!! Witezz ska ändå få komma ut och röra på sig tillsammans med Anna och Preztige. Sköter hon sig extra bra tar vi lite galopp också, annars jobbar vi lite lång, låg och självbärig idag! Cissi var snäll och mockade lite i stallet, så allt och lite till kommer att vara fixat när jag kommer till stallet. Kanske står min polle i stallet, borstad och klar och väntar på mig - vardagslyx!
 
Ska fortsätta jobba lite med det eftertraktade åsiktsinlägget. Det är något jag verkligen få ihop ordentligt för att få er att förstå det till fullo! Bussen går klockan 5 så lite tid har jag!
 

Publicerat den 2013-11-26 - klockan 16:00:09





Gud vilken fin häst du har! :) Ha en fortsatt fin Tisdag! :)

2013-11-26 » 16:11:47

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback