Efter regn kommer..

Ja, förhoppningsvis solsken. Dagen vart inte alls som jag hade tänkt med tanke på att det började regna. Witezz var verkligen inte på humör och tittade knappt på mig när jag kom in i stallet - ett exempel på hur tydligt hon visar sitt humör - och eftersom att jag, dum som jag är, hoppade trampets på idrotten idag och förmodligen dödade min fot för all framtid så fick det bli ett lite lugnare pass idag. Eller lugnt och lugnt, men jag la ingen större vikt på att jobba ihop henne annat än i galoppen och hon verkade nöjd med det!
 
Den bitiga vinterkylan som fanns här ett tag har nu flugit vidare och vi är åter igen tillbaka i det  regn ruskiga höstvädret som Sverige alltid bjuder på! Usch och fy säger jag som hästmänniska, regn och snöoväder måste ju vara något bland de värsta i en hästmänniskas värld!
 
Jag ska alldeles strax slå mig ner i matematikens värld, har ett prov på torsdag som jag verkligen fasar över då det alltid har varit så mycket ivägen för att verkligen sätta sig ner och plugga. Jag kan nog mer än vad jag tror men känslan av att inte kunna är så himla jobbig! Ligger dessutom en hel del sidor efter, så även om jag kan en del så ligger nog min kunskap endast på ett E medan mina tankar vill prestera minst ett C... Vi får se hur jag får ihop det, men det mesta brukar lösa sig tillslut!
 

Publicerat den 2013-10-22 - klockan 21:12:44





» Kim

Ohh jaa! Smarties är det bäästa, nu måste jag hämta en mini ask till när du sa det ;)

Svar: Hoppas det går bra för dig på matteprovet och de gör det säkert :D

2013-10-22 » 21:18:25

sv: härligt! Jo helgen var riktigt bra! :D

Usch och fy för regn! Det är som du säger, det värsta för oss hästmänniskor! Ingen lust alls att rida eller ens ta in och borsta en blöt häst haha :P

2013-10-22 » 22:14:49

Otroligt fina ni är! :D

2013-10-24 » 19:12:47

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback