If it's meant to be it will find it's way

Gud vilken underbar dag! Vädret var helt perfekt. Klarblå himmel och alla dessa färgade löv. Säkert 15grader varmt och vindstilla. Helt underbart väder att ta en långritt i, och det var precis vad vi gjorde. I sälert 1½timme var vi ute. Vi skrittade runt, miljötränade lite på möjliga domarbås i framtiden, åt massa nypon och galopperade sedan på en lång rakbana som finns lite längre bort. Vi galopperade fram och tillbaka och hästarna tyckte att det var så roligt. Witezz frustade flera gånger i farten och försökte hela tiden att öka för att få komma om Candlelight.

Ibland är det ju bra lockande att bara släppa allting och låta hästarna dundra på i all evighet. Det är som att tiden stannar och det finns inget annan än nuet. Tänk att vi ryttare har haft turen att hitta en sådan bra vän, en vän som bär på oss i ur och skur och som vi tillsammans med kan flyga fram i full galopp! Kärlek
 
Witezz fick faktiskt gå lite som hon ville idag. Eller det enda jag lade som krav var tempot. Att hon inte fick springa iväg från mig och inte ligga i Candlelight's rumpa hela tiden. Annars fick hon gå lite som hon ville, vilket jag faktiskt tror att hon uppskattade väldigt mycket! Imorgon får hon vila igen och sen kör vi igen på tisdag!
 
 
 

Publicerat den 2013-10-13 - klockan 18:50:00





Gillar din header!

2013-10-13 » 20:23:16

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback