If you haven't fallen of a horse you haven't been riding long enough

Snart går bussen mot stallet och en söt ponny står och väntar på mig! Eller.. nej, hon äter nog gräs. Vad dagen kommer att bjuda på har jag för nuläget ingen aning om. Vad jag däremot vet är att Vera kommer ut i helgen och rider med oss, Witezz ska få komma ut på en ordentlig tur och Olli kommer säkert komma på något annat att fördriva resten av tiden med!
 
Jag är jätte nöjd med min design och ju mer jag tittar på den desto mer inspiration får jag till att blogga. Har skrivit några tidsinställda till helgen men eftersom att denna helg är tävlingsfri så kommer jag hinna blogga mycket mer! Har dessutom fått en hel del idéer på inlägg att skriva bara genom att titta på designen, hahaha!
 
Berättade jag förresten att jag har bestämt mig för vilket nästa trick blir? Jag stog och valde mellan att lära henne krama eller nicka, eftersom att båda de tricken "fulländar" en kombinatin av trick. Hon kan ju pussas och hon kan ju skaka så vilket jag än lär henne så kommer hon kunna antingen, pussas och kramas eller skaka på huvudet och nicka. Jag bestämde mig för att lära henne kramas eftersom att det var det gulligaste tricket, haha. Jag provade det några gånger i torsdags och jag kan säga att det inte var särskilt lätt att göra med en tjock vinterjacka på mig men jag tror ändå att Witezz kommer fatta snabbt! Kanske kan ni få någon bild på det senare ikväll, kameran hänger med till stallet iallafall och vädret är helt outstanding!
 
Hörde också att många i Sverige har fått snö!!?!"#¤%  Jag vill också ha snö!

Publicerat den 2013-10-19 - klockan 11:34:18





» Julia

Var gärna med i min Helgens blogg på min blogg där du kan vinna en länk för 150-200 besökare! Vinnaren avgörs imorgon (söndag) klockan 18.00! LYCKA TILL!

http://goldentex.blogg.se/2013/october/ny-omgang-av-helgens-blogg.html#comment

2013-10-19 » 12:44:24

Fina bilder :)

2013-10-19 » 14:07:35

Mitt stora halvblod kan le, nicka och skaka på huvudet. Nu använder han le-tricket för att tigga godis och alla tycker det ser skitroligt ut. :P Trickträning kan verkligen muntra upp tillvaron. :P

2013-10-19 » 19:57:38

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback