It's over

Okej, har äntligen skrivit det där satans matte provet som jag i flera veckors tid har fasat över. Så otroligt skönt att ha det gjort och att dessutom ha en känsla av att det gick ganska bra gör bara saken bättre. Har ett tal som jag nu i efterhand vet att jag gjorde fel på, men över lag så känns allt väldigt bra och jag är nu redo att ta höstlov!
Skoldagen imorgon kommer vara ganska chill och vi kommer för det mesta förbereda oss inför redovsningar som ska göras efter lovet.
 
Witezz vilar som tidigare sagt idag och jag kommer inom kort att infinna mig på ett möte. Imorgon ska hon få komma ut och röra på sig lite igen, men sen sätter vi hårt mot hårt när helgen börjar. Hela den här veckans träning har bara varit kaos med mörkret och mitt misstag med bettet. Witezz har väl inte direkt gått några jätte lugna pass med tanke på att tempot varit ganska högt och vi har galoppert en del, men hon har å andra sidan inte varit ihop jobbat ordentligt... man skulle nog kunna se en här veckan som en träningsvecka inriktad på konition, hehe.
 
Nästa vecka startar vi ju också i KMet, dressyr, så vi får ligga i lite i träningen. Candlelight och Strumpan ska köras igenom ordentligt också nu eftersom att vi startar på Gävle samma helg och då jäklar ska vi åtminstone inte bli diskade!
 
Men nu måste jag kila, kikar in här mer ikväll med vad.. ja det får ni se!
 
 

Publicerat den 2013-10-24 - klockan 14:36:45





» Freia

Vilken charmig bild! :)

2013-10-24 » 16:20:22

vad söt bild!

2013-10-24 » 23:25:09

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback