Lost in confusion

Det känns som att jag har tappat allt lite. Har tappat inspirationen till att blogga, tappat känslan av att skriva tills fingrarna glöder. Jag fortsätter att kika in här men jag känner att jag vill ge er mer än massa inlägg om vad jag ska, och vad jag har gjort. Det är mycket i skolan nu och jag har bestämt även där att det är dags att verkligen ta tag i allt. Börja plugga i tid, vara fokuserad på lektionerna och göra det som ska göras. Hemma har jag en pojkvän som jag snart firar ett år med. Att se honom sitta bredvid mig med näsan i ett spel hela tiden för att jag sitter och bloggar är inte heller det roligaste då jag vet hur jobbigt han tycker det är att jag "måste" blogga...
 
Jag har absolut inga planer på att sluta blogga, men jag ville bara kika in här och berätta hur läget ligger till. Jag försöker dagligen att hitta inspiration till er. Jag läsr hur många hästbloggar som helst för att hitta inspiration. Jag gräver i mitt inre, pratar och diskuterar med vänner men hittar ändå inget som bara sliter tag i mig och ger mig den där känslan av att kasta mig på datorn när jag kommer hem.

Det skulle underlätta för mig ifall ni skulle skriva ner några idéer till att blogga om. Jag ska också ta och titta i mitt utkast där jag har ca 20 olika inlägg som är påbörjade men inte avslutade. Där kan jag nog hitta en del. Jag vill att bloggen ska växa men när den, vid sånna här tillfällen, bara sjunker över allt så blir man så låg.
 
Jag hoppas ni är med mig i både framgångar och motgångar, för vi tar oss igenom det. Ska försöka ta upp mitt arbete med en ny design också. Man blir så mycket mer motiverad när man har en ny, snygg design!
 
 
 

Publicerat den 2013-10-16 - klockan 12:26:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback