Måndag... äckliga måndag

Jag har aldrig förut varit en sådan som favoriserar vissa dagar och hatar andra. En ny dag har alltid varit en ny dag för mig och jag har tagit den med storm, oftast. Men imorse ville jag bara inte gå upp. Låg kvar länge och väl, snoozade många gånger och kastade sedan mig in i duschen. Fick kasta i mig frukosten också och kom ändå försent med tio minuter. Äckliga måndag...

Idag ska jag till tandläkaren efter skolan och så är det judo på kvällen. Har inte så mycket annat inplanerat utan jag lär nog gå hem och blogga eller spela lite emellan allt. Pluggas måste nog också göras eftersom att 1 stort prov och 2 inlämningar äger rum på onsdag... haha.
 
Witezz vecka ser ut såhär:
Måndag: vila
Tisdag: Ut och rida lite i skogen tillsammans med Anna. Har inte riktigt laggt upp veckans fokus än men det kommer nog.
Onsdag: Vila eller gå några varv på volten
Torsdag: Vila eller ridas ut tillsammans med Anna.
Fredag: Dressyrlektion för Sofia
Lördag: Familjedag med blåstjärnan. Den äger rum på gården så jag kommer hjälpa till där hela dagen. Witezz får nog komma ut och röra på sig senare.
Söndag: Rida ut, tömköras eller ridas på volten.
 
Veckan är väldigt oklar då jag har så mycket i mitt huvud just nu. Mycket som ska pluggas in samtidigt om jag har så mycket annat att göra! Men det brukar alltid lösa sig tillslut så vi får ta dagarna som de kommer helt enkelt!
 
 

Publicerat den 2013-10-07 - klockan 12:54:25





Superfin bild! :)

2013-10-07 » 13:52:27

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback