Presentation av GS Witezz

Uppdaterad senast: 21.10.13
 
GS Witezz
Född: År 2008
Ras: Arabiskt fullblod
Kön: Sto
Mankhöjd: 144-145cm
E: Ege PL
U: Illuztra
 
Tessie, Tusse, Tessibessi, Busponny, ja kärt... ponny har många namn men ni kommer nog mest höra henne som Witezz! Witezz är min medryttarhäst som jag redan från inridningen har jobbat med. Jag var den första ryttaren som satt på henne och med lite hjälp av Olli red vi in henne. Tanken var egentligen att sälja henne efter inridningen men jag fäste mig så hårt vid henne så efter att ha pratat med ägaren kom vi överens om så länge jag är engagerad och villig att träna henne samt att jag sköter mig ordentligt så får hon vara kvar för min skull, och sedan dess har jag ridit henne flitigt.
 
 
Witezz är till allra största del utbildad i dressyr och det är också vad jag planerar att satsa på med henne, men på senaste tiden har vi även börjat utmana oss till att hoppa lite hinder och förhoppningsvis är vi nästa år redo att starta någon pay & jump tillsammans! Witezz är en otroligt känslig häst, och hon har ett humör som heter duga. Hon låter sig inte trampas på hovarna utan ska jag ha som jag vill ska minnsan hon få som hon vill också! I allt detta är hon också världens finaste, charmigaste och knäppaste häst som alltid sätter ett leende på mina läppar!

Förutom att hoppa och rida dressyr så leker jag och Witezz skogsmullar ett antal dagar i veckan och tricktränar gör vi också! Hittills kan Witezz 4 trick:
- Yoga
- Skaka på huvudet
- Pussas
- Kramas
Men vi planerar att lära in en hel del fler trick i framtiden!
 
 

Publicerat den 2013-07-18 - klockan 13:27:00





» Ebba

Hur lär man en häst att skaka på huvudet och att nicka? Kram

2014-03-30 » 12:58:49

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback