Time stops for no one

Druknar i skolarbete och där emellan måsteman få lite sömns och dessutom hinna med sina hobbysar. Bloggen har blivit lidande men ni fortsätter ju att kika in ändå vilket gör mig riktigt glad! Jag försöker ta mig tid till att skriva läsvärda inlägg men just nu... finns ingen tid.
 
Det har dock gett resultat att låta bloggen vila ibland med tanke på att jag fått ett B på mina två senaste grejer i skolan! Är riktigt nöjd och ger mig själv en klapp på axeln för att ha börjat plugga i tid! Nu fortsätter jag att hålla upp detta och tro mig, det är inte enkelt. Det om något måste ju vara det svåraste för en ryttare.. att få fritiden och skolan att gå ihop! Hur som helst har jag under dessa dagar samlat på mig en hel del bra inläggsidéer och jag kan knappt vänta tills jag har tiden att sätta mig och skriva ner dem! Jag har lite tid nu på rasten då jag lite snabbt ska börja skriva på ett av dem, annars har jag några tidsinställda inför dagen!
 
Idag ska Witezz få komma ut på en ordentlig igenomkörare. Vi rider ut på våran standard runda men vi jobbar på ordentligt. Witezz ska idag vara fram för skänkeln, svara på små hjälper och vara koncentrerad på mig! Jag har en bra magkänsla inför dagens ridtur och vi ska absolut göra vårt bästa!
 
 

Publicerat den 2013-10-22 - klockan 12:29:30






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback