På väg hemåt

Sitter nu på bussen hem ifrån Täby centrum. Tackar Alex för att jag får låna hand iPhone och blogga med - big like till den nya appen! 

Tack vare mamma som var snäll och gav mig lite extra pengar är jag nu två jeans, ett linne, en tjockare tröja, en väska och en tubsjal rikare. Haha! Jag får en sån höst feeling när jag går inne i butikerna bland alla nya höst och vinter kollektioner, har stor lust att köpa varenda stickad tröja jag ser, dra på mig massa sköna raggsockor och börja använda både mössa och vantar redan nu! Jag vet inte hur det är där ni bor, men vi har iallafall börjat få en riktig höstkyla här. Det bästa är dock den otroligt friska luften, så skönt!
Vet inte vad ni tycker och tänker men jag ser redan framemot att sätta på mig pannband, fleece tröjor och termpridbyxor i stallet, åååh gud så mysigt!

Under resans gång har jag funderat lite över morgondagens ridpass. Min plan blir som sådan att jag rider ut, förmodligen tillsammans med Anna. Vi rider ett varv i byn, går sedan in på en äng där jag vill känna igenom henne. Vi tar några galoppfattningar, gör några övergångar och prövar på den ökade traven. Bara liksom känna att hon är med mig! Sen tar vi ett varv runt travrundan som avslutning, jag ger Witezz långa tyglar och låter henne få länga ut halsen! Det tycker jag låter som en bra plan! Det är ju också allt som hinna med imorgon...

Nu avslutar jag en härlig måndag med en mysig bussresa och taggar för en riktigt grym vecka, jag älskar att åka buss!

~ en bild jag hittade på Alex mobil, visst är hon söt! ~



Publicerat den 2013-09-23 - klockan 20:57:16





Sv: Då får man önska lycka till! :)
Kram!

2013-09-24 » 12:59:21

Fin bild!

2013-09-24 » 15:13:05

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback