Now is always better then never

Gårdagen blev lite kaosartad då några ynka timmar blev ett antal fler och allting tog dessutom bra mycket mer tid än väntat. Biokväll bestämdes vid lunch och istället för att åka hem blev vi kvar ännu längre i stallet och samåkte sedan till biografen senare på kvällen. Mycket har dock blivit gjort och det är jag glad över, känslan av att kunna pricka av ännu en grej på "att-göra-listan" är obeskrivlig.
 
[Obs, Jonna var klantig och glömde minneskortet till kameran hemma. Därför kan jag inte erbjuda färska bilder utav bra kvalitét och jag ber om ursäkt för det.]
Först att pricka av på listan blev att borsta, gosa och socialisera lite med kalvarna och kossorna. Har alltid tyckt om kossorna och älskar att stå och borsta på dem. Kalvarna är dessutom så otroligt söta så jag klarar inte av att titta på dem allt för länge. Hur som helst verkade dem tycka att det var helt okej. De äldre kossorna är ju vana och vet precis vart dem vill att vi ska borsta. Kalvarna däremot var lite skeptiska men verkade även dem tycka att det var helt okej efter ett tag. 
 
 
 
De tre småkillarna, Yttring, Shahzam och Preztige fick sedan följa med upp till stallet för att bli borstade och bortskämda innan det var dags att sätta vagn på Yttring. Han var oerhört duktig och tog sitt uppdrag på största allvar! Jag och Olli ledde Yttring i grimskaft på varsin sida medan Cissi satt i vagnen och styrde med tömmarna. Vi gick en vända, vågade oss på att trava en del och gick sedan hemmåt med ett glatt humör! Han var så duktig vår lille pojke!
 
Vi drog sedan ut med resten utav alla hästarna tillsammans! Jag körde Candlelight, Olli körde Strumpan, Cissi körde Irrbloss, Anna red Pärlan och A-K red på Windy. Ett helt gäng var vi och det är alltid roligare då! Två varv i både lågt och högt tempo körde vi tillsammans innan vi splittade upp. A-K och Anna började skritta hemåt på sina hästar medan vi andra tre tog ett varv till. Candlelight kändes taggad och fin! Hon gick rakt och fint redan från början och behövde endast några få korrigeringar. Under ökningarna taggade hon till och jag fick hålla i henne ganska ordentligt för att hon inte skulle ta detta för allvarligt. Söt är hon iallafall och man märker att även hästarna tycker det är roligare att vara ute flera tillsammans!!
 
Alla hästarna var alltså tränade och det var "gott om tid" innan vi skulle åka till bion. Vi gjorde klart det absolut sista i stallet och gick sedan upp på loftet för att städa. Jag och Anna gick igenom garderoben, byrålådan. Dammsög golvet och sedan tog vi itu med rosetterna. Vi skulle sätta upp nya snören, ta ner alla rosetter och sedan sätta upp dem igen i en annan ordning. De blågula rosetterna sitter numera på en och samma vägg tillsammans med våra andra priser. Denna vägg kan man självklart se ifrån stallet så att vi kan skryta lite extra. Sedan sitter de övriga placeringarna på väggen mitt emot! Detta tog dock bra mycket längre tid än väntat och vart därför det enda vi han med under dagen... Fint vart det dock och jag ser inte fram emot att göra det igen! Efter att ha stått öga mot öga... mot öga med en antal spindlar och dessutom varit nära på att sätta huvudet emot en riktigt stor en så längtar jag inte till nästa gång det är dags att röra runt däruppe!
 
 
Filmen var för övrigt väldigt bra och det bästa var självklart budskapet! Hah, ni trodde jag skulle säga killarna! Den här dagen fortsätter nu i samma anda som igår men med helt andra planer! Hästarna ska tränas, det ska städas i stallet och min supergoda tårta ska ätas upp! Den kommer garanterat att bakas fler gånger!

Publicerat den 2014-02-23 - klockan 08:50:00


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback