Veckans häst-blogg!

 Bättre sent än aldrig, här kommer vinnaren utav förra veckans "veckans Häst-blogg." Jag har noggrant kollat igenom alla bloggar. Ni som följde mig på bloglovin har jag självklart kollat lite extra och lagt ner mer tid på och till slut har jag nu kommit fram till en vinnare!

 
Veckans häst-blogg denna gång blev www.molanders.se. En härlig blogg med mycket fina bilder, en stilren design och genomtänkta inlägg! Hon varierar "dagliga hej-där-här-har-jag-gjort-idag"-inlägg med rykande åsiktsinlägg som skapar debatt. Hon har en otroligt fin header och en i övrigt snygg design! 

Jag har läst din blogg några gånger innan och jag vet att det tog ett tag innan man verkligen fastnade. Det började med att man ca 1-2 gånger i veckan var inne, men sedan skrev du inlägg som var intressanta och då blev det fler gånger! Nu ligger du på min "blogg-lista" och jag är inne flera gånger om dagen!
 
Jag tycker att ni alla sa klicka HÄR och besöka denna bloggen. Ge den en chans, eller flera! Stort tack till alla som var med och vill också säga att det inte var lätt att  välja! Ni har alla en anledningn till vinna!
 

Publicerat den 2014-02-13 - klockan 10:33:02





Wow! Tack så hemskt, hemskt mycket! :D <3

2014-02-13 » 10:39:12

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback