4 saker ni inte visste om Candlelight och Strumpan!

Det slog mig att jag faktiskt aldrig har gett er lite mer att veta om Candlelight och Strumpan som faktiskt syns här ganska mycket de också! Inte just nu, men annars! Därför får ni här 4 fakta vardera om Candlelight och Strumpan, undrar ni något annat är det bara att fråga!
 
Candlelight skulle ifrån början heta "miss bean"
Detta ändrades när hon kom till Granö stall och nu är hon istället döpt efter sin bläs som när hon var liten såg ut som ett stearinljus.
 
♥ Candlelight har 2 avkommor
Dessa heter Flashlight och Morninglight. 
 
♥ Candlelight är det 12e snabbaste stoet på volt och det 7e snabbaste stoet i auto på svenska och utländska banor!!
För att uppklara lite frågtecken så innebär "volt" att du har startat ur en volt, och "auto" betyder att du har startat bakom bil!
 
♥ Candlelight tyckte förut inte om att galoppera
När jag började rida henne "kunde hon inte" galoppera. Hon bockade, och bockade, och bockade, och bockade. Vi tragglade dock vidare och Candlelight har sedan dess till och med startat i galopp-lopp på Täby.
 
 
 
♥ Strumpan är vad andra skulle kalla "svår fångad" i hagen
Hon springer runt och leker lite tjuv och polis med oss, sen "oj då, här kunde jag visst inte komma längre" och så är hon fast. Hon är svår om man inte känner henne!
 
♥ Strumpan har potentialen att bli en riktigt farlig konkurent på travet
Hon har steget, hon har känslan nu sa hon bara lära sig att kombinera de två och skapa något riktigt snabbt!
 
♥ Strumpan kan allt!
Och då menar jag verkligen allt. Hon är en stjärna på travet, går bra i hoppningen, är snabb i galoppen och håller just nu på att utbildas lite i dressyr för att lära sig att jobba rätt med kroppen!
 
♥ Strumpan har en väldigt stark personlighet
Hon skiljer sig ganska mycket ifrån våra andra russ och är egentligen mer lik araberna till sättet. Hon ha ren hög integritet och låter inte vem som helst bara komma fram och klappa henne över allt.
 
 

Publicerat den 2014-01-09 - klockan 15:50:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback