Det vart inte som jag trodde

Preztige och Irrbloss stod klara på stallgången när jag kom, men båda med sadel vilket betydde att Anna skulle rida Irrbloss och jag skulle rida Preztige. Både skönt och "oskönt" då jag slipper sitta och frysa i vagnen, men samtidigt så vill jag inte "sno" Annas häst eftersom att jag skulle vara riktigt sur ifall det vore tvärtom och hon red Witezz såhär ofta.
 
Han gick i allafall jätte bra! Var koncentrerad, lyssnade på hjälper och verkade tycka att vi höll ett helt okej tempo. Vi red som planerat två varv runt travrundan i ett lugnt travtempo. Vi skrittade korta sträckor men travade oss fram til största del och hittade även "de tre musketörerna". De tre rådjuren som bor i skogarna har nu anlänt till travrundan och tittade nyfiket på oss. Preztige tyckte till en början att dem var lite läskiga men efter att vi stannat och sagt hej till dem så var det avdramatiserat!
 
 
Morgondagen planer är inte helt fullsatta men jag tror att jag ska gå ner på stan och titta i lite affärer. Ska lägga ner lite tid på bloggen och skriva klart de inlägg jag har i utkast. Det blir en lugn det hemma efter en hård dag i skolan! Vet att det här inlägget blev jätte flummigt, är oerhört trött och okoncentrerad utav någon anledning, förlåt för det! Lovar bättre uppdatering!

Publicerat den 2014-01-21 - klockan 21:26:01





åh vilka fina bilder!

2014-01-21 » 22:52:29

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback