Första gången...


Denna bild visar första gången Witezz låg ner i hagen och lät mig komma fram utan att hon ställde sig upp. Efter denna gången har hon aldrig ställt sig upp och vi har ett flertal gånger legat/suttit bredvid varandra och bara myst. En gång satte jag mig ner bredvid henne, lutade mig emot hennes mage och bara... bara satt där!
 

Denna bild visar den absolut första gången som jag och Witezz hoppade. Vi hoppade över ett otroligt läskigt dike och jag hade fjärilar i magen långt efter det! Efter detta var jag väldigt bestämd med att jag absolut ska hoppträna henne! Kanske inte med sikte för att tävla, men med sikte på att ha kul!
 

Denna bild visar första gången som jag red barbacka på Witezz. Jag var supernervös men jag litade på Witezz. Om jag minns helt rätt så skötte hon sig super bra, letade mindre spöken än någonsin tidigare, var lyhörd för hjälperna samtidigt som hon var väldigt skeptisk till den ovana fördelningen av min vikt. I dagsläget rider jag väldigt mycket barbacka dels för att vi har haft lite problem med sadel men också för att det är springa mysigt!
 

Denna bild visar första gången jag tävlade med Witezz. Det var en clearround i Rimbo och jag hade ett par ridstövlar på mig som gjorde att mitt ena ben domnade bort under framridningen. Det fick dock väldigt bra under själva programmet och vi kammade hem 59%! Jag var supernöjd, och ännu nöjdare är jag nu med tanke på hur resten utav året såg ut!
 
 

Publicerat den 2014-01-17 - klockan 13:40:00






Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback