Livet utan hästar

Jag kan inte vara den enda i hästvärlden som ibland ställer sig frågan; Vad skulle jag ha gjort istället, om hästar inte hade varit 90% av mitt liv?

Resultatet av mina tankar har varit olika! Ibland har bilden utav en groteskt tjock människa i ett hus byggt av pizza kartonger och godispåsar dykt upp i mina tankar medan ett annat resultat var ett liv med massor av vänner, ett liv och en annan hobby i stil med kampsport, dans eller fri idrott. Jag är en tjej som tycker om att röra på mig om jag hittar motivationen. Jag drömmer om att bli en hurtig människa som mer än gärna kliver upp en halvtimme tidigare för att ta en morgonpromenad och sedan avverkar några timmar på gymmet efter skolan men eftersom att motivationen och orken inte riktigt finns så nöjer jag mig med att hålla mig borta ifrån godis så många dagar i veckan som möjligt.
 
Vad jag däremot vet är att mitt liv hade varit långt ifrån lika bra som det är nu. Av personliga anledningar vet jag med 100% säkerhet att hästarna, allt jag har fått vara med om och alla jag har lärt känna har förändrat mitt liv! När jag är bland hästarna eller i stallet så är det som att alla mina bekymmer bara försvinner. Tiden läker kanske inte alla sår, men hästar gör.




Publicerat den 2014-01-05 - klockan 16:03:09





» Tove

SV: Jag håller med! Det blir ju väldigt mycket "gratis" träning/rörelse när man har häst ;)

2014-01-05 » 16:49:14
» Kim

Det tänker jag också på ibland, troligen skulle jag suttit inne och läst böcker, pluggat som en galning och målat. Så hästarna är bra för mig så att jag får lite balans i livet ;)

2014-01-05 » 19:09:20

Vad att ha hittat en länk och surfat in på din fina blogg! Jag har också tänkt på "livet utan hästar". Jag har ställt mig frågan om jag skulle köpa en ny häst om det hände min häst något. Eller vad som hände den dagen han inte finns mer. Jobbigt! Det går ju inte! Visst är det mycket tid och pengar som går åt till hästen. Men hittills har det varit värt det. Välkommen till min blogg!

2014-01-05 » 19:51:08

Sv: ja det var riktigt mysigt! :D

Hehe ja jag har också funderat många gånger hur mitt liv skulle se ut utan hästar, men jag kan faktiskt inte se något lyckligt liv där hästarna inte finns med alls. Jag tror inte att man mår bra av att helt plötsligt ta bort något från sitt liv som man har levt med i så många år.. (pratar om hela hästintresset och inte bara en häst)

2014-01-05 » 23:40:56

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback