Ponnytravgalan 2014

Med en vattenflaska, ett tränings-set, godmat och lite skam över att jag fick sämst poäng på tipsrundan, är jag nu hemma ifrån årets travgala. Vi hade det mysigt även om det i år, precis som många andra år, blir väldigt långdraget. Som jag tidigare sa kommer jag i år hem tomhänt på prisfronten, men i år - då jäklar!
 
Witezz är nu barfota och mina ben värker fortfaranda utav utmattning. Underskatta aldrig en hovlsgare och dess benmuskler! Witezz verkade tycka att det var helt okej att få komma in och somnade under sko-avdragningen. Jag borstade av henne lite fort och sedan fick hon gå ut.
 
Preztige fick vara "min" häst idag igen medan Anna red Irrbloss, A-K red Windy och Cissi tolkade. Hon tolkade bakom Irrbloss i den nyfallna snön och det såg så kul ut! Jag har dock världens sämsta balans och teknik vad gäller tolkning så jag ska inte säga för mycket! Det var mysigt att få komma ut och idag har jag tagit, den för mig, första galoppen på Preztige! Han verkade tycka det var lite tungt med mig på ryggen och en hel del snö att pulsa i, plus det faktum att jag tvingade honm att gå rakt med rumpan. I övrigt skötte han sig super duktigt vad gäller att stå still vid uppsittning och andra sådana där grejen som han är lite för otålig med!
 
 
Vad morgondagen har att bjuda på återstår att se. Vad jag vet är att klockan ringer 08.10 och bussen går 09.20 resten är för mig att gissa och för Cissi att veta. Nu ska jag lägga undan allt vad som ligger i min väg för att titta på pretty little liars, vi hörs imorgon!
 

Publicerat den 2014-01-18 - klockan 22:02:39





Jättefin blogg! :)

2014-01-18 » 22:28:22

Gud vad söt häst!!

2014-01-18 » 23:39:56

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback