Svar på frågestunden #4, korta svar

Din förebild inom hästsporten? 
Helt ärligt, jag har ingen "förebild" inom ridsporten. Det suger egentligen eftersom att jag ibland stannar upp och undrar vad strävar jag efter? Vart vill jag komma.

Varför började du rida? 
Det vet jag egentligen inte. Jag red lite på ridskola som liten, slutade och började sedan igen. Jag tror att det var för att jag umgick med människor som själva höll på med hästar vilket innebar att jag följde med till stallet, borstade pollar och sedan träffade jag Granö-gänget. Där har jag fått sådana möjligheter att det inte skulle vara värt att sluta med hästar.

Vad sysslar du med förutom ridning, om något?
Förutom hästar så tränar jag judo 1 dag i veckan! En rolig sport, perfekt för mig som tycker om kampsport men som har en överböjlig armbåge som begränsar mina möjligheter.

Vilken är din favoritlåt just nu? 
Det vet jag faktiskt inte. Lyssnar inte jätte ofta på musik och när jag gör det så är det Justin eller spotifys toplistor!

Om du MÅSTE ändra nått på Granöstall, vad skulle det va? 
Jag skulle flytta dem närmare mig! Att ha stallet på cykelavstånd skulle betyda mycket för mig då vad som tär mest just nu är bussresan fram och tillbaka 5 dagar i veckan. 

Vilket är favoritdjuret förutom hästar och katter? 
Förutom hästar och katter så tycker jag om.. hundar. Haha. Har egentligen inga "favoriter" utan gillar de djur som personlighetsmässigt fastnar i mina tankar. De enda jag absolut inte klarar av är olika typer utav insekter.

Är du nöjd med ditt liv i allmänhet? 
Ja, jag känner inte att egentligen har något alls att klaga på även om jag är missnöjd med tillexempel möbleringen i mitt rum eller sådant. 
 
 
Vad tycker du om One Direction? 
Dem har några låtar som har rullat runt på min musiklista, men dem har inte satt några särskilda spår i mitt liv. 

Vad gör du om du inser att jag ger dig en privat träff med Justin? ;) 
Erbjuder dig mig själv som slav åt dig resten utav ditt liv. 

Är du nöjd med blogg.se portalen? 
Ja, det är den absolut bästa portalen! Skulle aldrig kunna tänka mig att blogga på nattstad eller något liknande då designen är en viktig punkt för mig.

Hur får du all inspiration till dina inlägg?!? 

Helt ärligt så är min lillasyster en stor inspiration. Vi pratar om allt mellan himmel och jord under ridturerna vilket ger mig mycket inspiration till möjliga inlägg. Sedan sätter jag mig och skriver, antingen funkar det eller så funkar det inte. Andra inspirationskällor är andra bloggar, såklart.
 

Publicerat den 2014-01-29 - klockan 18:24:34





Hej!
Jag ska nu på lördag få hem min foderhäst och är jätteglad, eftersom han är gammal ponnytravare och ridhäst (gotlandsruss). Stallet ligger i (på?) Väddö, Björkö Arholma. Jag kommer så småningom söka medryttare till honom, och jag undrar om du vet, eftersom du bor i "närheten" var jag kan hitta bästa medryttare på bästa sett? Finns det någon affär (förutom Väddöbacka) eller anslagstavla, eller har du rent av några kontakter?
Svara gärna på min mejladress jag skrev i emailfältet :)
Han är Vallack 19år, helt ur kondition.
Tack på förhand!

2014-01-29 » 19:01:17
» Tuva

Väldigt söt bild :')

2014-01-29 » 20:36:29

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback