Gårdagens resultat

Efter en nästintill helt perfekt start var det väl givet att någon skulle vara för tidig över startlinjen och nästa start skulle komma att bli katastrofal...

Jo, ungefär så var det och jag tar på mig hela altet. Det blev en alldeles för snäv sväng i volten vilket gav Strumpan två rejäla startgalopper där vi förlorade hela loppet. Men vi pinnade på för en helt okej tid, tanken var att ta det lite lugnt och lägga fokus på att inte bli diskvalificerad men eftersom att hon kändes så stadig och sugen på att springa så jagade vi i kapp 3an, dessvärre inte tillräcklig och vi slutade som fjärde placerad.

Jag är dock otroligt nöjd över henne! I värmningen var hon högt över förväntningarna, vi tränade på ett nytt personbästa och inte att glömma att hon var ensam på Scrubs utan några kompisar från gården! Vi var till och med de enda ekipaget från fastlandet över huvudtaget!

Nästa gång blir i juni och då lägger vi mycket energi på att få till en perfekt start, utan det blir det bara pannkaka alltihopa!

Bild ifrån Eskilstuna år 2013Publicerat den 2014-05-04 - klockan 21:31:32


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback